Dermatologia integrativa

Ens enfoquem a buscar les causes que han desencadenat el símptoma a la pell, cabells, ungles o mucoses i a tractar-les des de l’arrel, amb un enfocament global (psicofísic social) i amb canvis d’hàbits que atorgaran una millor qualitat de vida al pacient.

beautiful-adult-blonde-lady-with-close-eyes-spendi-2021-09-03-09-48-51-utc

-PNI Psiconeuroendocrinologia: El nostre sistema immune, hormonal, neurològic i la nostra microbiota funcionen com una complexa xarxa interrelacionada. Des de la PNI busquem restablir l’equilibri d’aquests sistemes per tractar malalties com al·lèrgies, dermatitis, inflamació intestinal, SIBO, migranyes, fibromiàlgia, malalties autoimmunes, candidiasi, etc.

– PRP (plasma ric en plaquetes) Facial i Capil·lar: Mitjançant aquesta tècnica recollim els factors de creixement que es troben a la mateixa sang del pacient (obtinguda per punció venosa i centrifugació) i l’apliquem a la seva pell o cuir cabellut per estimular els processos de recuperació i antiaging. Com que és un material autòleg minimitza el risc d’al·lèrgies i evita l’ús de productes químics.

– Peeling químic: Consisteix en l’aplicació de diferents àcids, d’acord amb cada pell i cada estació de l’any, amb l’objectiu d’exfoliar i regenerar noves cèl·lules. Utilitzat per al tractament de taques, cicatrius, seqüeles d’acne i rejoveniment facial

– Mesoteràpia Facial i Capil·lar: Tècnica mínimament invasiva que consisteix en microinjeccions de substàncies revitalitzants, nutritives i terapèutiques a la pell de la cara o cuir cabellut per estimular la regeneració dels cabells i millorar la qualitat de la pell

-Dermapen o microneedling: És un tractament estètic facial que utilitza un dispositiu amb forma de llapis amb microagulles que penetren superficialment a la pell per estimular la formació de noves fibres de col·lagen i elastina; i, a més, ens permeten aplicar diferents substàncies com àcid hialurònic i vitamines per aconseguir el rejoveniment de la pell, millora de taques, cicatrius i arrugues fines.