Unitat de Ginecologia

La Unitat de Ginecologia pren com a base els millors principis de la medicina convencional i la biotecnologia més avançada per combinar-ho amb eines complementàries basades en aspectes de seguretat i eficàcia i així obtenir el benefici desitjat.

Shot of young woman gynecologist doctor showing to pregnant woman ultrasound scan baby with digital tablet in medical consultation.

La nostra Unitat de Ginecologia està dirigida a millorar el benestar de totes les dones que vulguin mantenir la seva salut o eliminar la malaltia, que vulguin potenciar la seva sexualitat i que vulguin ser acompanyades en el pre- i postembaràs.

De la Unitat de Ginecologia destaca l’especialitat en cirurgia laparoscòpica i robòtica mínimament invasives en oncologia mamària i ginecològica.

Des de la visió integrativa, la salut femenina s’aborda amb una mirada completa que implica mantenir l’equilibri de factors ambientals, fisiològics, emocionals o nutricionals, entre d’altres.

La visió holística que oferim a la Clínica Omega Zeta Andorra és única i destaca per integrar un equip multidisciplinari d’experts en les seves àrees d’intervenció.