Unitat de Medicina Bioenergètica

L’ésser humà no és només una suma d’òrgans físics i reaccions cel·lulars, sinó que està compost per aspectes espirituals, emocionals i mentals que s’expressen alhora i silenciosament.

La Unitat de Medicina Bioenergètica està destinada a prevenir la malaltia de la persona i per això té en compte la visió holística de l’ésser humà, en què l’energia és la base de tot i el llenguatge de la nostra part inconscient. La Unitat de Medicina Bioenergètica actua harmonitzant l’equilibri mitjançant l’enginyeria biomèdica, que ens permet identificar desequilibris bioquímics i biofísics que alterin l’estabilitat de la persona i predisposin a la malaltia.

woman-takes-hold-of-the-brass-handpieces-of-bioene-ZQNQBUD

El coneixement derivat de les recerques en el camp de la física quàntica aplicada a la medicina i de l’ús dels camps electromagnètics ha desembocat en el desenvolupament de biotecnologia mèdica aplicada d’última generació. Aquesta tecnologia, en molts casos exclusiva i patentada, es troba ja disponible per als pacients d’Andorra com a complement al diagnòstic, permetent a més un tractament individualitzat. És imprescindible que aquesta biotecnologia sigui utilitzada per metges amb experiència acreditada. A la Clínica Omega Zeta Andorra comptem amb els últims avanços en aquest camp.

Bioressonància Mora: mesura i equilibra l’estat energètic de la persona mitjançant ones electromagnètiques, la qual cosa permet diagnosticar la presència de paràsits, fongs, bacteris o virus. També detecta la càrrega de metalls pesats o productes tòxics i els nivells d’oligoelements, vitamines i minerals. I permet el diagnòstic d’intoleràncies alimentàries, processos neurodegeneratius, i alteracions hormonals i del sistema nerviós.

Oscil·lador d’ones múltiples: mitjançant un oscil·lador d’ones múltiples es genera un camp elèctric que obliga cada cèl·lula a vibrar segons l’estructura original de la cèl·lula mare. Es pot usar de manera completa per tot l’organisme o centrar l’enfocament a la zona inflamada o en desequilibri. Així es poden tractar alteracions tan variades com les que afecten el sistema cardiovascular, sistema respiratori, síndrome metabòlic, alteracions de la pell, patologies autoimmunes, depressió, dolor o lesions estructurals i càncer.

Bemer: mitjançant l’estimulació electromagnètica, s’activa la circulació capil·lar, de manera que cada cèl·lula obté el màxim de nutrients i oxigen. Resulta de gran ajuda en processos amb inflamació i dolor, cicatrització de ferides, recuperació de lesions esportives i potenciació dels entrenaments físics. Ajuda els processos d’autocuració i regeneració del cos.

OligoScan: és un dispositiu mèdic que s’usa per detectar en teixits les carències o excessos de minerals, així com les potencials intoxicacions per metalls pesats, l’estrès oxidatiu i l’equilibri àcid-base de l’organisme. És una manera ràpida i indolora de fer un examen complet i personalitzat per optimitzar el tractament.