Unitat de Medicina Familiar i Salut Integral

La Unitat de Medicina Familiar i Salut Integral de la Clínica Omega Zeta Andorra aborda una nova manera d’entendre la salut i la malaltia que ens permet col·locar l’ésser humà al centre d’atenció del procés de curació i recuperació completa del seu benestar.

partial view of cosmetologist putting needles on womans forehead during acupuncture therapy in spa

Cada persona que acudeix a la Unitat de Medicina Familiar i Salut Integral rep una valoració minuciosa del seu estat funcional general sense límit de temps per consulta i de manera propera i personalitzada, feta per un metge expert en aquesta especialitat (motiu de consulta, història clínica, tractaments convencionals rebuts, dieta habitual, exercici físic, etc.).

Prenent en compte tots els factors i les necessitats del pacient i la seva família, es dissenya un pla de tractament individualitzat. L’objectiu és ajudar l’organisme a aconseguir la recuperació de la salut utilitzant les teràpies apropiades. El pla de tractament variarà depenent de les característiques de cada persona i de les seves necessitats.

Cada diagnòstic i tractament es fa des d’un abordatge multidisciplinari, en què diversos terapeutes tracten diferents aspectes del pacient i el director mèdic supervisa tot el procés, acompanyant el pacient en la seva recuperació. Es contemplen canvis en l’alimentació, suplementació de micronutrients i suplements vitamínics al costat d’altres teràpies com l’osteopatia o el suport psicològic.

El nostre objectiu principal és sempre potenciar la millora de la qualitat de vida de les persones, ensenyant-los a generar els seus propis recursos per recuperar i promoure la seva salut.