Unitat de Medicina Regenerativa i Antienvelliment

La Unitat de Medicina Regenerativa i Antienvelliment és una medicina de salut i per a la salut. Està encaminada a allargar la nostra vida en un estat de salut i equilibri perfectes, i a prevenir l’aparició de malalties que s’associen amb l’edat.

Shot of cosmetologist making mesotherapy injection with dermapen on face for rejuvenation on the spa center.

L’equip està format per metges especialitzats en endocrinologia que fan un estudi i tractament antiedat sota un context nutricional i endocrí en què es du a terme un estudi complet de totes les hormones relacionades amb l’envelliment i es fa un tractament individualitzat. També es fa un estudi tel·lomèric per determinar l’edat biològica real i poder fer un tractament amb cèl·lules mare per regenerar els teixits necessaris.

Juntament amb l’estudi endocrí, hi ha un equip de nutrició PNIE especialitzat en nutrició cel·lular activa que fa el seguiment nutricional i la valoració de l’absorció de nutrients a nivell ortomolecular, ja que tot aquest procés té lloc dins la cèl·lula humana.

La Clínica Omega Zeta compta, a més dels especialistes de medicina regenerativa i antienvelliment, amb una infermera integrativa que aplicarà diferents tècniques per a la reestructuració cel·lular com són la teràpia neural, la hidrotomia percutània, l’Indiba facial i l’ozonoteràpia.

A la Clínica Omega Zeta apostem per frenar el procés d’envelliment i, per tant, la malaltia i per això posem al vostre servei la tecnologia biomèdica i les eines més noves per aconseguir una medicina de precisió, és a dir, una medicina predictiva, preventiva, personalitzada i participativa per guanyar anys i salut amb el pas del temps.

L’equip de traumatòlegs també aposta per la teràpia de cèl·lules mare per mitjà d’infiltracions per regenerar teixit en degeneracions o lesions de caire traumatològic.