Unitat de Patologia de Peu i Turmell, Institut Rabat

L’Institut Rabat de l’Hospital Quirón, un equip tècnic i humà pioner en tractaments conservadors i quirúrgics del peu i turmell, ofereix de manera integrativa una medicina precisa i personalitzada.

mioperacion-1

La Clínica Omega Zeta li ofereix una atenció única i propera que incorpora tècniques pioneres com el tractament amb cèl·lules mare amb els millors professionals en aquesta àrea.

L’Institut Rabat combina els estudis ecogràfics, factors de creixement, proves vasculars i ressonàncies magnètiques amb estudis podològics, seguiments osteopàtics i fisioteràpia integrativa.

La cirurgia mínimament invasiva i les artroscòpies amb les tècniques més avançades faciliten la recuperació de la persona i el retorn ràpid al seu dia a dia.

Professionals de l’esport, intervencions antigues amb seqüeles, inestabilitat, lesions, dolor o qualsevol deformitat que afecti el peu i turmell tenen l’èxit assegurat de la mà dels millors professionals en aquesta àrea.

La Clínica Omega Zeta aposta per la qualitat dels seus professionals amb la garantia de la tecnologia més avançada per aconseguir la seva salut i el seu benestar.