Unitat de Psicologia Holística

La Unitat de Psicologia Holística que posem a la seva disposició a la Clínica Omega Zeta ens posiciona com a líders a l’hora d’integrar els diferents aspectes de la personalitat humana: conductuals, corporals, espirituals o familiars, entre d’altres.

Smiling advisor listening to a burnt-out employee in a corporation

La missió de la Clínica Omega Zeta és aconseguir l’autoconeixement de la persona, el seu benestar i la seva plenitud per tal que es pugui expressar de manera espontània i autònoma. L’acompanyem en el seu creixement personal i desenvolupament social. En aquest marc, la Unitat de Psicologia Holística de la Clínica Omega Zeta es compromet èticament a treballar des de l’excel·lència i amb la màxima discreció possible establint una relació humana i real.

Els tractaments de la Unitat de Psicologia Holística es complementen amb constel·lacions individuals o col·lectives, la teràpia amb les flors essencials de Findhorn i el nou mètode SOMA®. Totes les actuacions que s’ofereixen van encaminades al mateix objectiu: conèixer la nostra essència i retirar els obstacles que ens dificulten el camí.