Unitat d’Oncologia Integrativa

La Unitat d’Oncologia Integrativa aporta al pacient un enfoc terapèutic que fa el tractament del càncer més efectiu i amb més qualitat de vida per a la persona. Per això està permanentment investigant i a la recerca dels estudis més científics.

oncology and breast cancer concept - female doctor with pink awareness ribbon and patient at hospital

L’objectiu de la Unitat d’Oncologia Integrativa és oferir tractaments innovadors i no invasius per complementar el tractament convencional, de manera que es redueixin els efectes secundaris del tractament farmacològic, que es millori la simptomatologia de la malaltia i que es renovi la salut emocional i la qualitat de vida de la persona que la pateix.

La Clínica Omega Zeta busca ajudar la persona a millorar els seus resultats i a reduir el màxim possible els símptomes i efectes secundaris.

Dirigeixen la Unitat d’Oncologia Integrativa oncòlegs experimentats que ofereixen el tractament de manera personalitzada, ajustada a l’evolució de la persona. I això depèn del tipus de càncer, de la integració dels tractaments, de la suplementació addicional, del seguiment nutricional o dels exercicis de mindfulness, ioga o meditació.

És fonamental posar-se en bones mans i la Clínica Omega Zeta ofereix un equip d’especialistes integratius preparats per acompanyar-lo durant tot el procés.