Unitat d’otorrinolaringologia I cirurgia de cap I coll

El Dr. Volkert B. Wreesmann MD PhD és un metge de renom internacional especialitzat en solucions mèdiques i quirúrgiques als problemes de la regió del cap i el coll. Això inclou trastorns de les orelles, el nas, els sinus, la boca, la gola, la veu, la pell, la cara, el coll, la base del crani, les glàndules salivals i (para)tiroides, les vies respiratòries i el sistema de deglució. A més de tractar malalties, el Dr. Wreesmann té una important experiència en cirurgia plàstica i reconstructiva a la regió del cap i el coll, i podrà assessorar i tractar els pacients que necessiten aquest tractament. El Dr. Wreesmann ha treballat durant molts anys en hospitals de classe mundial (de càncer) i també és capaç de proporcionar segones opinions valuoses, en persona, virtualment o en paper.

physician-holding-otoscope-ear-consultation-patient-checkup-visit-woman-doctor-using-otology-instrument-examine-infection-give-medical-advice-senior-man

El Dr. Wreesmann va completar la formació en medicina i en otorinolaringologia general a Amsterdam, Països Baixos. A continuació, es va llicenciar com a metge als Estats Units, on es va formar i va treballar durant 6 anys com a cirurgià oncològic i científic al prestigiós Memorial Sloan-Kettering Cancer Center de Nova York. Després es va traslladar al Regne Unit, on va treballar durant 7 anys com a consultor ORL i cirurgià de cap i coll dins del Servei Nacional de Salut. El febrer de 2022 es va traslladar amb la seva família a Andorra, on acull pacients a la Clínica Omega Zeta. A més, continua la seva feina al Regne Unit per a diverses institucions, com ara els hospitals de la Universitat d’Oxford, on ocupa un càrrec de cirurgià ORL consultor honorari. El Dr. Wreesmann és un acadèmic motivat i autor de molts articles científics i capítols de llibres de text quirúrgics, publicats a la literatura mèdica internacional disponible a PUBMED i Google. També és un revisor habitual de manuscrits científics, tesis acadèmiques, recerca internacional en projectes i ha estat director de cursos de diversos congressos mèdics internacionals.

A la Clínica Omega Zeta, el Dr. Wreesmann estarà encantat de visitar tant adults com nens. Estem en procés de posar en marxa clíniques especialitzades, amb l’objectiu d’oferir als pacients un pla de diagnòstic i tractament el mateix dia sempre que sigui possible. Això es veu facilitat per l’ús d’equips d’última generació per ajudar a resoldre el vostre problema. Això pot incloure una endoscòpia del nas, la gola i l’esòfag/estómac, i diversos altres procediments que es poden realitzar sota anestèsia local a la clínica. D’aquesta manera, el Dr. Wreesmann pretén resoldre la majoria dels problemes dels pacients en una sessió. En pacients amb problemes més complicats, el Dr. Wreesmann col·laborarà amb l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell on et derivarà per a més diagnòstics d’endeutament, o bé realitzarà la teva intervenció quirúrgica.

En la filosofia de la Clínica Omega Zeta, el Dr. Wreesmann afavoreix un enfocament holístic i integrador i ofereix una solució multidisciplinària sempre que això sigui del millor interès dels pacients. Treballa en estreta col·laboració amb nutricionistes, dietistes, logopedes, fisioterapeutes, endocrinòlegs, dermatòlegs, dentistes, cirurgians maxil·lofacials, neuròlegs, metges respiratoris, especialistes en malalties infeccioses i metges de família, alguns dels quals estan disponibles a la Clínica Omega Zeta. El Dr. Wreesmann valora una interacció directa, oberta, honesta, empàtica i sense jutjar amb els seus pacients. En aquesta relació, pretén empoderar els seus pacients, per tal d’optimitzar la seva independència, autodeterminació i autonomia. En aquest context, proporciona una avaluació equilibrada dels riscos i beneficis del diagnòstic i el tractament. Això sempre es guia pels punts forts però també per les limitacions del coneixement científic i pràctic disponible, per tal de crear una solució a mida de la situació individual. El doctor Wreesmann passarà consulta 4 dies a la setmana, algunes de les quals es planifiquen fins al vespre en casos d’urgència. Per als pacients internacionals o pacients que no estan en condicions de desplaçar-se presencialment a la clínica, el Dr Wreesmann també està disponible per a l’assessorament virtual, si així es sol·licita expressament.