Clíniques Omega Zeta

Medicina integrativa avançada

MORA 2

Les Clíniques Omega Zeta són les primeres unitats europees de medicina integrativa avançada. Dotades de la més innovadora tecnologia de diagnòstic i tractament, permeten avaluar i tractar les persones de manera global, facilitar i accelerar la seva recuperació, la prevenció de malalties i la promoció de la salut.

La medicina integrativa és una nova manera d’entendre la salut i la malaltia, que col·loca l’ésser humà al centre d’atenció del procés de curació, i constitueix la base de l’atenció a tots els pacients i clients de les Clíniques Omega Zeta.

Les Clíniques Omega Zeta ofereixen als seus pacients un tracte humà,  individualitzat, sense límit de temps per visita, mitjançant un diagnòstic integral amb un equip multidisciplinari de primer nivell. Més enllà de la malaltia, es tracta la persona i s’aconsegueixen solucions eficaces i duradores. Així mateix, l’estil d’atenció personalitzada que s’ofereix afavoreix l’adopció d’hàbits saludables i la seva permanència en el temps.

Les nostres àrees de tractament fan un abordatge terapèutic multidisciplinari, integral, amb sessions clíniques i sistemes tecnològics de valoració exclusius. Un sistema sustentat en la combinació de tractaments de medicina convencional amb tractaments naturals, no invasius, avalats per recerques científiques. Les persones que acudeixen a les Clíniques Omega Zeta es beneficien de la disponibilitat de la biotecnologia i la maquinaria de diagnòstic més avançada aplicada a la salut i l’assistència d’un equip ampli i especialitzat, de prestigi reconegut.

President de la Corporació Omega Zeta

Benvinguda Sr. Carlos Fradera

Les Clíniques Omega Zeta pertanyen a la Corporació Omega Zeta, fundada fa 50 anys per Carlos Fradera Pellicer, empresari, inventor i propietari de 500 patents internacionals PCT.

Des de la seva joventut, la ment curiosa i inquieta de Carlos Fradera el va portar a qüestionar-se els mètodes tradicionals. Fa uns anys, la seva salut es va veure afectada i va decidir conèixer en profunditat les causes i totes les opcions de tractament possibles. De la seva pròpia experiència van néixer les Clíniques Omega Zeta, que ofereixen un equilibri entre una visió holística de la persona, la millor biotecnologia aplicada al diagnòstic i tractament, professionals amb àmplia experiència i la combinació de la medicina tradicional i natural.

Avui, les Clíniques Omega Zeta són un referent en medicina integrativa i bioenergia a Europa.

“Ens sentim orgullosos d’ajudar tantes persones a sentir-se bé, a recuperar-se, a viure millor, a aconseguir que es preocupin més per la seva salut a llarg termini i al fet que tornin a gaudir de la seva vida diàriament.
Cada persona que tractem a les nostres clíniques es beneficia d’un equip de professionals multidisciplinari, que aborda cada cas com a únic, dedicant-li temps, coneixements i tecnologia avançada, per aconseguir una recuperació completa amb una participació activa i conscient tant del pacient com del seu entorn.
La vida que portem avui suposa un gran sobreesforç per als nostres organismes; prendre consciència d’això i tractar cada problema d’una manera completa, holística i integral fa possible que les persones no només superin una malaltia, sinó que se sentin bé i recuperin la seva energia. Aquest és el principal objectiu de les nostres clíniques i la satisfacció més gran per a tot l’equip de persones que les integrem.”

CARLOS FRADERA

Director mèdic i responsable de la Unitat d'Oncologia Integrativa de les Clíniques Omega Zeta

Presentació Dr. Pere Gascón

conferencia-oncologia-integrativa

Les Clíniques Omega Zeta es distingeixen per la pràctica d’una medicina integrativa personalitzada. Cadascun dels nostres pacients és un cas únic, que valorem de manera individual i des del punt de vista més complet de l’ésser humà.

Les persones que atenem acudeixen a nosaltres per ser tractades, obtenir una segona opinió o contrastar un diagnòstic. Però en tots els casos busquen prevenir la malaltia, recuperar el seu benestar i el del seu entorn, que moltes vegades es veu greument afectat, d’una manera completa.

Des de 2011 tractem molts pacients (més de 6.000) amb diversos símptomes, però tots es beneficien de la combinació d’un equip multidisciplinari expert, amb metges, personal sanitari i terapeutes professionals alineats sense límit de temps preestablert, i les tecnologies aplicades a la salut més innovadores.

En les nostres clíniques disposem d’àrees terapèutiques molt avançades. Gràcies al nostre abordatge integratiu aconseguim, a més de superar la malaltia, restablir el benestar de les persones.

La meva implicació personal en aquest projecte em permet assessorar i avalar científicament una medicina que busca la recuperació, des d’un punt de vista holístic, de cada persona. Després de molts anys de recerca i pràctica clínica internacional, aquest repte fa possible fer realitat la medicina que tots desitgem per al futur, aquella que ens veu com a persones completes i fomenta la nostra salut a llarg termini.

Directora general de la Clínica Omega Zeta Andorra

Presentació Sra. Nadia Sopena

La Clínica Omega Zeta Andorra és la primera clínica de medicina privada i integrativa del país. Les nostres àrees de tractament fan un abordatge terapèutic multidisciplinari, integral, amb sessions clíniques i sistemes tecnològics de valoració exclusius. Comptem amb un equip de professionals sanitaris de diverses especialitats de prestigi reconegut que treballen de manera coordinada per oferir un tractament eficaç. També disposem de les més avançades tecnologies i d’unes instal·lacions de primer nivell en una ubicació excepcional al bell mig d’Andorra. En resum, oferim als pacients un tracte humà, individualitzat, sense límit de temps per visita i un diagnòstic integral amb un abordatge multidisciplinari. Som membres de l’Andorra Health Destination i treballem activament perquè Andorra esdevingui un referent en destinació turística per motius de salut i benestar.