Som la clínica oficial del Bàsquet Club MoraBanc Andorra

  • Comentaris 0
  • Publicat per: jcapel

La Clínica Omega Zeta Andorra ha tancat un acord de patrocini amb el Bàsquet Club MoraBanc Andorra. Gorka Aixàs, president del BCA, i Nàdia Sopena, directora general de la Clínica, han estat els encarregats de signar aquest acord amb vigència fins a la temporada 2023-2024. El punt més destacat d’aquest acord de patrocini mèdic es basa en la utilització, per part dels jugadors del BC MoraBanc Andorra, de les diferents àrees mèdiques que la Clínica Omega Zeta Andorra els ofereix.

Els serveis que s’han inclòs són els més freqüentats per esportistes professionals i que formen part de la seva rutina diària. A més, la Clínica ha seleccionat les àrees més adequades per a tots els jugadors del BCA. Aquestes unitats són endocrinologia, metabolisme i nutrició; traumatologia especialitzada en peu i turmell; medicina regenerativa; osteopatia i la possibilitat de fer-se anàlisis clíniques al centre.

En contrapartida, el BC MoraBanc Andorra lluirà la marca Omega Zeta a la part inferior del dors de la samarreta d’entrenament del primer equip i la marca també estarà present, en format publicitat, als partits que es disputin al país.

Ambdues entitats estan molt satisfetes amb l’acord signat perquè suposa dotar als jugadors del primer equip d’uns valors afegits que pretenen millorar el seu rendiment esportiu i prevenir lesions, entre altres factors. En aquesta mateixa línia, Aixàs ha volgut destacar que l’acord és molt important ja que arriba en un moment on, des del club, es volia fer un pas endavant en l’àrea mèdica. Aprofitaran el gran ventall de serveis mèdics que els posen a disposició i es podran recolzar en els grans professionals que forment part de la Clínica.

Per la seva part, Sopena ha comentat que estan molt contents d’esdevenir el partner mèdic oficial del BC MoraBanc Andorra perquè serà una oportunitat per demostrar la importància d’aspectes poc visibles, a banda dels entrenaments i la preparació física, en el rendiment esportiu i la prevenció de lesions en esportistes de primer nivell. Per exemple, un bon pla nutricional adaptat a les necessitats personals de cada jugador d’acord als paràmetres objectius d’analítiques clíniques, l’adequada suplementació recomanada per una endocrina especialitzada en l’esport o un bon diagnòstic i tractament per part d’un traumatòleg especialitzat en peu i turmell de referència internacional són algunes de les prestacions de les quals gaudiran els jugadors a la temporada 21-22.