Omega Z > Blog > Áreas médicas
04 maig 2021
Analysis of test tube with a sample
Unitat d’Anàlisis Clíniques

La Clínica Omega Zeta Andorra ofereix la Unitat d’Anàlisis Clíniques per facilitar i donar comoditat a qualsevol persona que s’hagi de fer anàlisis demanats pel seu metge referent o especialista.

 • Comentaris 0
 • Publicat per: jcapel
Veure'n més
04 maig 2021
Doctor checking spine of a young man within the annual medical examination
Unitat de Tractament Integral del Dolor

El pacient disposarà d’un programa individualitzat amb un complet seguiment de la seva evolució i atenció. Oferim un abordatge multidisciplinari per donar solució a l’origen del dolor manifest i retornar la qualitat de vida al pacient a llarg termini.

 • Comentaris 0
 • Publicat per: jcapel
Veure'n més
04 maig 2021
Woman checking the result of medical tests on a digital tablet, close-up with nutritional supplements on the background. Concept of individual online selection of food supplements
Unitat de Nutrició Evolutiva i PNIE

La Unitat de Nutrició Evolutiva i PNIE és el pilar clau que pot estudiar l’individu en la seva totalitat, des de la microbiota intestinal a paràmetres analítics genètics i específics, per poder tractar-lo des de l’origen i oferir plans de nutrició personalitzats. L’estrès físic, emocional i l’enrenou del dia a dia provoca un desgast a les cèl·lules que pot afavorir l’aparició de malalties.

 • Comentaris 0
 • Publicat per: jcapel
Veure'n més
04 maig 2021
Osteopathy Treatment on Patient’s Leg
Unitat d’Osteopatia

La Unitat d’Osteopatia tracta principalment les patologies musculoesquelètiques més freqüents: lumbàlgies, dorsàlgies, esquinços, omàlgies, tendinitis, artritis i totes les afectacions osteomusculars més habituals. També és molt eficaç en casos específics de migranyes, vertigen, otitis, problemes circulatoris, digestius, endocrins, ginecològics, urològics, neurològics i traumatològics.

 • Comentaris 0
 • Publicat per: jcapel
Veure'n més
04 maig 2021
Woman is getting physical therapy from a professional doctor
Unitat de Fisioteràpia

La Clínica Omega Zeta compta amb la Unitat de Fisioteràpia, una disciplina de les ciències de la salut que ofereix un tractament terapèutic i de rehabilitació no farmacològic per diagnosticar, prevenir i tractar els símptomes de múltiples dolences, tant agudes com cròniques, per mitjà d’agents físics, sistema neuroosteomuscular, disfuncions neurològiques, patologies traumàtiques, disfuncions respiratòries, síndromes congènites, patologies cardiovasculars, trencaments fibril·lars, tendinopaties, lumbàlgies, bursitis, artrosis, etc.

 • Comentaris 0
 • Publicat per: jcapel
Veure'n més
04 maig 2021
woman-takes-hold-of-the-brass-handpieces-of-bioene-ZQNQBUD
Unitat de Medicina Bioenergètica

La Unitat de Medicina Bioenergètica està destinada a prevenir la malaltia de la persona i per això té en compte la visió holística de l'ésser humà, en què l’energia és la base de tot i el llenguatge de la nostra part inconscient. La Unitat de Medicina Bioenergètica actua harmonitzant l’equilibri mitjançant l’enginyeria biomèdica, que ens permet identificar desequilibris bioquímics i biofísics que alterin l’estabilitat de la persona i predisposin a la malaltia.

 • Comentaris 0
 • Publicat per: jcapel
Veure'n més
04 maig 2021
Young client of spa salon having relaxing procedure for facial skin rejuvenation
Unitat de Medicina Estètica Avançada

La Unitat de Medicina Estètica Avançada combina una gran varietat de tractaments destinats a complementar l’àrea de medicina regenerativa i antienvelliment que actuen a nivell genètic i de la part més fisiològica. En aquesta àrea tractem la part visible del rejoveniment i la bellesa.

 • Comentaris 0
 • Publicat per: jcapel
Veure'n més
04 maig 2021
oncology and breast cancer concept - female doctor with pink awareness ribbon and patient at hospital
Unitat d’Oncologia Integrativa

La Unitat d’Oncologia Integrativa aporta al pacient un enfoc terapèutic que fa el tractament del càncer més efectiu i amb més qualitat de vida per a la persona. Per això està permanentment investigant i a la recerca dels estudis més científics. L’objectiu de la Unitat d’Oncologia Integrativa és oferir tractaments innovadors i no invasius per complementar el tractament convencional, de manera que es redueixin els efectes secundaris del tractament farmacològic, que es millori la simptomatologia de la malaltia i que es renovi la salut emocional i la qualitat de vida de la persona que la pateix.

 • Comentaris 0
 • Publicat per: jcapel
Veure'n més
04 maig 2021
Female patient at orthopedic medical exam in doctor's hospital office, traumatology and medical consultation for hand wrist injury
Unitat de Traumatologia

La Clínica Omega Zeta ofereix la Unitat de Traumatologia, enfocada principalment a la prevenció, diagnòstic i tractaments quirúrgics i no quirúrgics de l’aparell locomotor. La Unitat de Traumatologia es recolza en les tècniques més innovadores i en els avenços de la medicina regenerativa com l’ús de tractaments derivats del plasma i de les cèl·lules mare per aconseguir l'agilitat física i l’eliminació del dolor orgànic.

 • Comentaris 0
 • Publicat per: jcapel
Veure'n més
04 maig 2021
mioperacion-1
Unitat de Patologia de Peu i Turmell, Institut Rabat

La Clínica Omega Zeta li ofereix una atenció única i propera que incorpora tècniques pioneres com el tractament amb cèl·lules mare amb els millors professionals en aquesta àrea. L’Institut Rabat combina els estudis ecogràfics, factors de creixement, proves vasculars i ressonàncies magnètiques amb estudis podològics, seguiments osteopàtics i fisioteràpia integrativa.

 • Comentaris 0
 • Publicat per: jcapel
Veure'n més
 • 1
 • 2