Suplements

Benestar de les persones

suplementos-1

Una dieta deficient i un estil de vida inadequat poden generar mancances nutricionals que poden produir alteracions en l’equilibri natural de l’organisme. L’objectiu dels suplements alimentaris, també anomenats suplements dietètics o nutricionals, és aportar aquells nutrients que el nostre cos no obté en les quantitats necessàries. Els suplements alimentaris poden ser vitamines, minerals, aminoàcids, àcids grassos i altres substàncies que es presenten en forma de píndoles, comprimits, càpsules, líquids, etc.

Oligoelements: Són substàncies imprescindibles perquè el nostre organisme funcioni correctament. El cos humà no produeix oligoelements, així que hem de portar una dieta que inclogui els més importants.

Probiòtics: Els prebiòtics i probiòtics s’inclouen en el concepte d’aliments funcionals. Amb aquest terme es designen els aliments que, a més de les seves qualitats nutricionals, aporten beneficis addicionals per a la salut.

Teràpia ortomolecular: La medicina ortomolecular considera que les malalties es produeixen per desequilibris moleculars, que es poden corregir mitjançant l’administració de les molècules nutritives adequades en el moment correcte.

Àrees terapèutiques

El nostre equip de professionals multidisciplinari ofereix a cada pacient un tracte individualitzat, sense límit de temps per visita i un diagnòstic integral realitzat des d’un punt de vista holístic. Cada tractament es planteja de forma personalitzada i es dissenya amb l’objectiu de recuperar el benestar de cada persona i mantenir-lo en el temps a través de l’adopció d’hàbits saludables.