Estudi biomecànic de la marxa i la petjada

estudi de la martxa i petxada

L’estudi biomecànic de la marxa i la petjada és l’exploració mitjançant la qual la Unitat de Podologia analitza, amb la tecnologia més avançada, la posició dels peus en estàtic i en moviment així com el comportament de genolls, malucs i esquena, ja que moltes dolències de l’aparell locomotor estan causades per la nostra manera de caminar, córrer o estar drets.

L’estudi biomecànic de la marxa i la petjada és la millor opció per determinar alteracions estructurals i per prevenir lesions futures, ja que analitza la postura global del cos i les tensions musculars que es produeixen.

Amb la tecnologia més avançada de què disposem a la Clínica Omega Zeta s’analitzen els punts de pressió en moviment, fet que permet diferenciar les etapes de recepció, càrrega i impuls que es produeixen durant el moviment i ens permet la correcció, si cal, amb plantilles personalitzades.

Les plantilles personalitzades, quan estan indicades, beneficien eliminant els dolors musculars i articulars, milloren la mobilitat i estabilitat, augmenten el rendiment físic i esportiu, corregeixen els mals hàbits i prevenen lesions futures.