Làser fred Zerona

ZERONA

A la Clínica Omega Zeta Andorra disposem de la més avançada tecnologia làser fred Zerona de remodelació corporal, un tractament que,  aplicat pels nostres professionals, l’ajudarà a reduir volum i greix localitzat de malucs, cintura i cuixes.

Aquest làser no invasiu emulsiona el teixit adipós i allibera l’excés de greix a l’espai intersticial. Després, l’excés de greix s’elimina del cos durant el procés normal de detoxificació. El làser fred permet perdre fins a 9 centímetres en tan sols dos setmanes, acompanyat d’un programa de nutrició i drenatge personalitzat.

El làser fred Zerona que apliquem a la Clínica funciona mitjançant la creació indolora d’un petit porus a la paret de la cèl·lula grassa. Mentre la cèl·lula es manté viva i saludable, el greix es filtra cap al seu exterior a través del porus obert. Després, l’organisme elimina el greix de manera segura mitjançant el sistema limfàtic.

El catabolisme del greix és un procés estrictament regulat, que requereix un conjunt de proteïnes, enzims i hormones per produir la lipòlisi del teixit adipós. Els adipòcits emmagatzemen principalment material gras, com els triglicèrids, tres cadenes d’àcids grassos connectades per una sola molècula de glicerol.

Per tal que els triglicèrids es puguin mobilitzar, uns enzims especialitzats anomenats lipases sensibles a hormones han de degradar aquesta estructura. Aquest procés es denomina lipòlisi i es produeix dins de l’adipòcit. Per modular aquesta senyalització bioquímica, s’han d’alliberar diverses hormones i proteïnes, que interactuaran amb els receptors units a les membranes.

La nostra tecnologia de làser fred Zerona evita aquest complex procés, ja que crea porus transitoris en la membrana protectora dels adipòcits. Els lípids emmagatzemats i el material gras travessen la membrana pels porus transitoris i ingressen a l’espai intersticial, on el sistema limfàtic pot eliminar fàcilment les restes de greix. La formació de porus transitoris permet ometre un pas clau del catabolisme del greix mitjançant l’alliberament fotoquímic del material gras.