Teràpia vascular física BEMER

bemer

A la Clínica Omega Zeta Andorra disposem de la més avançada tecnologia per recuperar el benestar sense efectes secundaris.

La teràpia vascular física Bemer (bio-electro-magnetic-energy-regulation) és una eina biomèdica que mitjançant un senyal de banda ampla de diferent intensitat activa la microcirculació millorant els símptomes d’una manera natural.

La teràpia física Bemer restaura la microcirculació sanguínia perduda. Activa la circulació dels capil·lars de manera que la cèl·lula obté el màxim de nutrients i oxigen a nivell microscòpic.

Una microcirculació correcta és la base per a la vitalitat, el rendiment, la salut i el benestar general.  Activar la microcirculació garanteix, a més del subministrament suficient de nutrients i oxigen al teixit afectat, el transport de toxines i productes de desfet cel·lulars.

Els beneficis d’autocuració i regeneració del cos s’obtenen amb l’aplicació diària.

La teràpia vascular física Bemer augmenta la salut del sistema immunològic, augmenta el rendiment físic i mental facilitant la gestió de l’estrès, cicatritza ferides i elimina lesions, inflamacions o dolor esportiu o musculotendinós.